cercans a googlemap!!

cercans a googlemap!!
Al final del blog teniu l'horari d'aquest mes Pica i troba el Mapa de localització.

Club d'Escacs Binissalem Campió per equips 2011

 El club d'Escacs Binissalem  arrasa al per equips d'escacs disputat a Felanix (Mallorca)  del 5-8 de maig. La clau han estat els professionals que han reforçat l'equip en aquesta fase final: una mitjana de ranking internacional de 2437, i viut titualts en les seves files, entre ells: el Mestre Internacional Glud Jakob Vang (DEN, 2501 ELO FIDE) i el Gran Mestre Mirzoev Azer (AZE, 2576 ELO FIDE)





L'equip  representant de les Pitiüses, Club de ajedrez San José,  han finalitzat en quart lloc.

 La dada positiva per a les Pitiüses i C.A. San José  ha estat en dos vessants:
1) La consolidació del blocs de ranking FIDE de dos jugadors: l'uruguaia Guillermo Shäfer afincat a Eivissa, i el juvenil de Santa Eulàlia Javier Rodriguez.
2) La recuperació per als escacs pitiüsos de dos jugadors internacionals que estaven fora del circuït: Abdesadek Maalla (Marroquí afincat a Eivissa) i Jason Roig Square natural de Sant Antoni.

Dins de la competició hi ha que destacar en lletres maiuscules el menorquí Juan Miguel CUBAS PONS que amb 5 punts de 5 partides ha realitzat una performance de nivell de Mestre Internacional. Una gesta digna d'aquest veterà que es suma a la seva recent obtenció del  títol de Campió Individual de les Balears.






 
Jason Roig (Sant josep) amb Blanques contra el GM d'azervaian Mirzoev Azer (binissalem)